Op zoek naar ontspanning?

 

Bij Salon Luma kan je terecht voor een deugddoende manuele massage, die vastzittende spieren en stress zo van je laten afglijden.

 

 

Maar, Salon Luma biedt ook therapeutische massages aan. Een echte aanrader voor wie al een tijdje met vervelende pijn rondloopt en hier verlichting in zoekt.

 

 

Kijk ook even naar de huisregels

 

wil je graag een afspraak maken dan kan je me

bellen of smsen op het nr 0493/99 68 72

 

of mailen naar: info.salonluma@gmail.com

 

Ontspanningsmassage | Duur 30 min € 30 1uur €50

dit is een massage van het hele lichaam, het zorgt voor een heerlijk gevoel van ontspanning. Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen na verloop van tijd tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een ontspanningsmassage kan hiervoor de ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

 

 

Hot Stone | Duur 30 min €30 1uur €55

dit is een ontspanningsmassage met warme basalt stenen dit zorgt voor een volledige relaxatie van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen makkelijker loslaten. De warmte van de stenen helpen spieren ontspannen. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam afgevoerd. hierdoor stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Basalt stenen zijn gevormd vanuit de hete lava in vulkanen die door de eeuwen heen hun mooie ronde vorm krijgen. Door de kracht van het maanlicht worden ze opgeladen en kunnen ze warmte langer houden en geven ze zo hun energie door.

 

 

Shantala Babymassage | €30 (tijd hangt af van babytje)

Dit is een Indische massage. Het is een vorm van communicatie met de ogen, handen en stem tussen ouder en baby of kind in een rustige en ontspannen omgeving. Door deze massage stimuleert men het tastzintuig dat gelegen is in de huid, het grootste en meest gevoelige orgaan van de baby. Het is in staat om een enorme hoeveelheid signalen op te vangen en te verwerken via de hersenen. Ook is gebleken dat door de massage de hoeveelheid myeline, dit is een isolerende beschermlaag rond de zenuwbanen in de hersenen en het zenuwstelsel, sterk toeneemt waardoor het doorgeven van signalen naar de hersenen veel sneller kan gebeuren. Men kan dus besluiten dat liefdevolle aanrakingen de hersenprestaties verbeteren en aldus helpen bij de ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid. Daarnaast wordt door de huidstimulatie, verkregen door massage, ook de werking van alle lichaamssystemen geactiveerd en verbeterd, waaronder de ademhaling, de bloed- en lymfedoorstroming, de spijsvertering, de nieren, de klieren en de zenuwen.

 

 

Kindermassage 6j - 18j | max €50 (tijd hangt af van het kind)

Heeft je kind ook wel eens nood aan ontspanning? Even weg van schoolboeken en de drukte. Dan is dit ideaal voor uw kind. Een massage aangepast voor kinderen. Deze massage gebeurt telkens in het bijzijn van 1 van de ouders.

 

Voetreflexologie I Duur 1uur €25

Voetreflexologie zorgt voor verlichting van spanning en stress, verbeterd de doorbloeding en blokkades van het zenuwstelsel op.

Onze voeten zijn een weerspiegeling van ons hele lichaam, door op reflexpunten te werken corresponderen deze met de klieren, organen en andere delen van het lichaam.

 

Sveltessa afslankingsmassage | €450 voor een 10 beurten kaart

Wil je graag sneller centimeters verliezen bij je dieet of eindelijk van die cellulitis vanaf? Dan is dit de ideale massage voor u! Sveltessa massage is een afslankingsmassage die zich vooral richt op het loswerken van de vastzittende vetcellen en cellulite. Het is een agressieve en pijnlijke massagevorm waarbij de bloedcirculatie stevig wordt gestimuleerd. Op deze manier zullen de afvalstoffen, die vrijkomen tijdens de massage, afgevoerd moeten worden. Door de krachtige massagevorm ga je dit ervaren als een fitnesstraining, je moet zelf ook je spieren opspannen zodat je niet van de tafel rolt :) We gaan onze beide krachten samen moeten gebruiken om zo tot een mooi resultaat te komen. De eerste 2 weken zijn het zwaarste hier moet je even doorbijten naarmate de behandelingen vorderen des te beter ga je de massagevorm verdragen. Er zijn 2 te behandelende zones je kan enkel 1 zone per keer behandelen anders wordt het te zwaar voor u lichaam. Zone 1: achterbenen, billen, voorzijde bovenbeen en buik. Zone 2: Rug, maag met buik, armen en borsten. Een behandeling zijn 18 tot 21 sessies verspreid over 3 maanden. De eerste 2 weken zijn 3 sessies per week en zo bouwen we af naar 1 sessie per week.

 

 

Oorkaarstherapie | Duur 30min €30 aansluitend op massage €15

Je kan elke massage afsluiten met oorkaars of dit apart doen. Het is een massage van en rond de oorschelp op bepaalde reflexzones en oorkaars behandeling. Het is ideaal bij hoofdpijn, migraine, stress, oorpijnen, ontstekingen van neusholtes sinussen of keel, verkoudheid en het verwijderen van oorsmeer op een gezonde en relaxerende manier.

 

 

Stoelmassage | Duur 30min €30

Een stoelmassage is zoals het zegt een massage op een stoel. Je zit op een speciaal ontworpen stoel voorovergebogen. Je nek - schouders - volledige rug en armen worden gemasseerd. Het is een kort maar krachtige massage. Ideaal als je niet veel tijd hebt of voor bedrijven.

 

Triggerpoint I Duur 30min €30

Zit je nek vast of heb je last van een pijnlijke schouder? Dan heb je last van triggerpoints! Dit zijn vervelende knopen in spieren die de doorbloeding belemmeren. Voordeel is dat deze kunnen opgespoord en weggemasseerd worden. Dit heeft wel enkele behandelingen nodig.

 

 

Tui - Na | Duur 30min €30 1uur €50

Dit is een massagevorm die gebaseerd is op de traditionele Chinese geneeswijze. Het is een krachtige en diep inwerkende massagetechniek die tot doel heeft het lichaam in balans te brengen. Dit kan al zittend voor de nek en schouders of al liggend voor het hele lichaam. Bij Tui-Na worden technieken gebruikt op acupressuurpunten en meridianen (baan van energie die door het lichaam stroomt en verbonden is met een orgaan) met als doel de levensenergie te manipuleren en weer gelijkmatig door het lichaam te laten stromen.

 

 

Chinese hoofd nek schouder massage | Duur 30min €30

Dit is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen te hoogte van het hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met een hoofdpijn tot gevolg. Ook hier wordt ook gewerkt met acupunctuurpunten. Doordat we deze punten gaan activeren kan de massage ook energetische gevolgen hebben in het lichaam.

 

 

Cupping | Duur 30min €30

Cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. De cup wordt vacuüm gezogen en in een trekkende beweging over de huid getrokken. De eerste paar keren kan dit pijnlijk zijn omdat het onderliggende weefsel verstoord is, maar tot nu toe is het 1 van de effectiefste manieren om pijn en spierspanningen snel te verminderen. Hoe verstoorder het te behandelen gebied hoe beurser het gevoel na de behandeling. Na de behandeling zijn blauwe plekken, bloeduitstortingen normaal. Deze verdwijnen na verloop van een aantal dagen vanzelf. De hersteltijd hangt af van hoe verstoord het weefsel is. Deze hersteltijd wordt na de behandeling telkens korter.

 

Wetcupping I 5 cupjes per behandeling €50

Door middel van een cupje op een doorprikte huid te zetten komt gestagneerd 'vuil' bloed naar buiten. Je lichaam moet dan nieuw bloed aanmaken, de energieflow in je lichaam word gestimuleerd en je lichaam begint aan een zelfhelend proces.

 

Moxa | €60/uur duur hangt af van klacht

Moxa wordt gebruikt van het gedroogde blad van het kruid bijvoet. Na lang drogen in de zon word dit gemalen en worden er rollen of kegels van geperst. Wanneer je dit aansteekt brand het langzaam en geeft het een aangename en weldadige diepwerkende stralingswarmte. Ideaal bij vastzittende spieren of littekens. Dit word best in de winter gegeven.

 

Komt nog: zwangerschapsmassage, lomi lomi massage, thaise voet en onderbeen massage, gelaats en hoofdmassage